SVENSKA | ENGLISH

Palvelut

Autot

Teemme henkilö- ja pakettiautoihin kaikki tavanomaiset huolto- ja korjaustyöt. Meillä hoituu ammattitaidolla sekä bensiini- että dieselkäyttöisten ajoneuvojen vianetsinnät ja korjaukset.

Erikoisvahvuuksiimme kuuluu vahva osaaminen autojen sähköisten järjestelmien, kuten esimerkiksi moottorinohjaus-, turvatyyny, ilmastointi- sekä abs-jarrujen järjestelmien vianetsinnästä ja korjauksesta. Meillä on osaaminen ja laitteet etsiä viat jolloin autosta vaihdetaan vain rikkinäiset osat.

Me emme tee koritöitä, kuten ruoste- ja kolarivaurioiden korjauksia ja lasitöitä.

Veneet

Venepuolen palveluihimme kuuluu sekä moottori- että purjeveneiden bensiini- ja dieselkäyttöisten sisämoottorien huollot, vianetsinnät ja korjaukset. Veneiden sähkötyöt hoituu moottorien järjestelmien osalta.

Webasto ja Eberspächer venelämmittimien tarvikemyynti, asennukset ja korjaukset maahantuojien valtuuttamina.

Palveluihimme ei kuulu pienmoottorien, kuten perämoottorien, aggregaattien yms työt. Venesähkötyöt rajoittuvat moottorin sähköjärjestelmiin, emme tee esimerkiksi lisävarusteiden asennuksia.)

Työkoneet

Työkonepuolella palveluitamme ovat moottoripuolen sähkö- sekä dieseljärjestelmien vianetsinnät ja korjaukset. Traktorit, kaivinkoneet, pyöräkuormaajat jne.

Valtuutettu Webasto ja Eberspächer jälleenmyyjä: asennukset, lisävarustelut, muutostyöt ja korjaukset.

Lämmittimet

Suoritamme Webasto ja Eberspächer -lämmittimien asennukset, lisävarustelut ja korjaukset 15 vuoden kokemuksella. Olemme kummankin laitemerkin maahantuojan valtuuttama toimipiste.
Webasto
Eberspächer

repairman and customer